Akcija!
viskio kubeliai 5 (4)
viskio kubeliai 5 (4)
viskio kubeliai 5 (3)
viskio kubeliai 5 (2)
viskio kubeliai 5 (1)

Ledukai akmenukai

Išvalyti

Kainų intervalas: 4.9921.90 4.9915.90

 23 Užsakymą paruošime per 1 darbo dieną, pasiimkite jį Vilniuje, Gelvonų g. 45 tik gavę iš mūsų žinutę.
 img_55 Prekės pristatomos į paštomatus arba per kurjerį per 1 darbo dieną.

Tai ledukai-akmenukai , kurie padės atvėsinti arbatą, kavą, viskį (Viskio akmenukai) arba kitą gėrimą ir nepakeis jo skonio. Tiesiog užšaldykite ledukus-akmenukus ir įmeskite į gėrimą. Daugiau ieškoti ledukų formų ir laukti kol jie užšals nereikės.

Norėdami sujungti raištelių galiukus su spaustuku, nukirpkite šiuos plastikinius galiukus ir tada užspauskite.

Kodėl viskio akmenukai gėrimams atvėsinti yra geriau nei ledas?
Kaip žinoma, viskio skonio ryškumas ir sodrumas priklauso nuo jo temperatūros (optimali viskio temperatūra – 18-21°C). Juk šilto viskio skonis nemalonus, o per daug šaltas netenka tauraus aromato. Daugelis pripratę viskį patiekti su ledu, tačiau jis per daug atšaldo gėrimą. Be to, tirpstantis ledas praskiedžia taurės turinį, o tai stipriai pakeičia viskio skonį. Jis dingsta ir tampa blankus.

Ką gi daryti?
Tikriems šio tauraus gėrimo žinovams buvo sukurti specialūs akmenukai. Jie skirti atšaldyti šį alkoholinį gėrimą.

Kaip veikia viskį atšaldantys akmenukai?
Viskio akmenų veikimą galima paaiškinti fizikos dėsniais. Jų gamyboje naudojami muilo akmenys, t. y. steatitas. Ilgą laiką būtent iš šios medžiagos buvo gaminami virtuvės indai – mineralas nesugeria skonių ir kvapų, jis visiškai chemiškai neutralus. Pagrindinis muilo akmens pranašumas yra jo didelė šiluminė talpa ir aukštas šiluminis laidumas: muilo akmuo greitai akumuliuoja šiluminę energiją ir pakankamai lėtai ją išskiria. Iš esmės akmeniniai gabalėliai veikia kaip skonio katalizatorius. Steatitas visiškai nepavojingas sveikatai, greitai vėsta ir pakankamai lėtai išskiria susikaupusį šaltį.

Kaip naudotis viskio akmenimis?
Pirmiausia, po įsigijimo būtinai nuplaukite juos šiltu vandeniu ir kempinėle – po šlifavimo ant akmenėlių gali būti likę dulkių.
Prieš 2-3 valandas iki numatytos viskio degustacijos įdėkite akmenukus į šaldymo kamerą. Paskui dėkite po 2-3 akmenukus 50-60-iai ml.
Viskį geriausia gerti nedidelėmis porcijomis, maždaug po 30-40 ml. Tuomet užteks ir 1-2 akmenukų. Po naudojimo akmenis nuplaukite vandeniu, išdžiovinkite.
Žinoma, viskio akmenis galima naudoti ir kitiems tauriesiems gėrimams, bet svarbiausias jų pranašumas – akmenys puikiai tinka ne tik gėrimų atšaldymui, bet ir pašildymui.

Įdėkite akmenis 30s į mikrobangų krosnelę, o tada įmeskite juos į kavos arba arbatos puodelį – gaivinantis gėrimas išliks karštas daug ilgiau nei paprastai.
Dėmesio: neimkite akmenukų iš mikrobangų krosnelės plikomis rankomis – nusideginsite !
Taigi, akmenys pasižymi tokiomis unikaliomis savybėmis, kaip antai:

• ✔ Akmeniniai kubeliai puikiai įkaista ir vėsta
• ✔Negadina gėrimo skonio
• ✔Nekenkia žmogaus sveikatai
• ✔ Akmenukai ne per sunkūs ir dedami į stiklinę nesukelia jokio garso.
Be to, jeigu Jums reikia puikios dovanos, viskio akmenys idealiai tiks!

Į komplektą įeina:
• 9 viskį atšaldantys akmenukai

Pasidalink

Rašyti atsiliepimą